Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een enthousiaste en collegiale ervaren auto reconditioneerder (M/V) en autopoetser (M/V) met goede inzet:

Endes Car Wellness zorgt voor een totale make-over van personen- en bedrijfsauto’s. Jouw taak als professional is het geven van een uitgebreide poetsbehandeling van de auto, het reinigen van bekleding, het polijsten van de auto of het geheel reconditioneren van de auto waardoor de auto weer in showroomstaat wordt overhandigd aan de klant.
 
Ben jij de professional die toe is aan een nieuwe uitdaging? Heb jij kwaliteit hoog in het vaandel staan en vind je het een kick om onze klanten met een uitstekend en tevreden gevoel in een schone auto weer naar huis te laten gaan? Heb je een passie voor auto’s? Benader je klanten met een lach en ben je niet vies van hard werken en vieze handen?

Herken jij jezelf hierin? Dan is dit de ideale baan voor jou!


FUNCTIEOMSCHRIJVING:

- Reconditioneren van zowel nieuwe als gebruikte auto's
- Ontstickeren van reclame op auto's
- Aanbrengen van transparant beschermingsproduct voor de lak
- Ophalen en leveren van auto's waar en wanneer nodig
- Wassen van auto's

FUNCTIE EISEN:

- Je kunt zelfstandig werken
- In het bezit van rijbewijs B
- Collegiaal
- Flexibel
- Betrokken/gemotiveerd
- Representatief
- Goede communicatieve vaardigheden
 
Endes Car Wellness is een snelgroeiend en jong bedrijf met diverse filialen en servicepunten in Nederland. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Mail je cv en motivatie naar planningbreda@endes.nl


Blog categorie: Algemeen
Deel dit artikel: